Zamjenik načelnika Općine Unešić

Valentin Pranić

Valentin Pranić
Kontakt: nacelnik@unesic.hr
Rođen je 05. kolovoza 1967. god. u Drnišu. Živi u Unešiću, oženjen i ima dvoje djece. Osnovnu školu završio je u Unešiću, a srednjškolsko obrazovanje za zanimanje organizatora građenja i održavanja pruga stekao je u Drnišu i Zagrebu. U HŽ-u radi od 1986. god. te izvanredno studira na Građevinskom fakultetu u Zagrebu.

U Hrvatsku vojsku pristupio je 1991. godine te je kao pripadnik 113. i 142. brigade sudjelovao na bojišnicama od Drvara do Dubrovnika. Nositelj je Spomenice Domovinskog rata, Spomenice domovinske zahvalnosti za neprekidno sudjelovanje u domovinskom ratu te je nositelj medalja „Oluja“ i Maestral“. Pripadnik je Hrvatske vojske do 1998.god. te se vraća na posao na Hrvatske željeznice.

U braniteljskoj mirovini je o 2009. god. Funkciju zamjenika načelnika Općine Unešić volonterski obavlja od lipnja 2013.god.


Prostorni plan općine

Izmjene i dopune Prostornog plana Općine Unešić

Prostorni plan uređenja Općine Unešić donesen je 9.kolovoza 2007. godine nakon čega je donesen novi Zakon o prostornom uređenju, Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Šibensko-kninske županije te niz novih zakona kojima se uređuje prostorno uređenje zbog čega je došlo do potrebe usklađenja Prostornog plana uređenja Općine Unešić sa navedenim dokumentima.

Powered by: Pro Web - Šibenik